Kampaň na kolesách proti rakovine pokračuje aj v auguste

12.08.2003 Celý región

V druhej polovici augusta sa uskutočnia dve akcie kampane Na kolesách proti rakovine na pamiatku paralympijského víťaza Radovana Kaufmana a na pomoc postihnu...
V druhej polovici augusta sa uskutočnia dve akcie kampane Na kolesách proti rakovine na pamiatku paralympijského víťaza Radovana Kaufmana a na pomoc postihnutým rakovinou.
V sobotu, 16. augusta 2003 o 9:00 h sa v rámci Hornohradských dní rozkrútia kolesá v mikroregióne Hornohrad, ktorý tvorí 7 obcí v okrese Poltár, a to Krná, Hradište, Uhorské, Rovňany, Ozdín, Cinobaňa a Málinec.

V sobotu, 23. augusta 2003 organizujú v rámci pravidelných športových a kultúrnych dní Obec Ľubotín v okrese Stará Ľubovňa, Rímskokatolícka farnosť a ERKO - kresťanská mládež v tejto obci svoju akciu Na kolesách proti rakovine na miestnom futbalovom ihrisku. Kontaktnou osobou tejto akcie je Anna Grinčová, č. telefón 0905 922 963, ktorá rada podá informácie všetkým záujemcom z blízkeho i ďalekého okolia.

O kampani sú informácie na www.nvr.sk/nakolesach.

Na účte kampane v Poštovej banke 2000320003/6500 je teraz 113 tisíc Sk. Organizátori sa snažia získať väčšie príspevky od solventných firiem, aby sa do konca roku 2003 naplnili ciele: zakúpenie diagnostického prístroja FLUORIMETER Victor a podpora humanitných aktivít Slovenskej katolíckej charity a Evanjelickej diakonie.

(Ján Juráš - manager Nadácie Výskum rakoviny - jan@juras.sk)
 

Vyberte región